Pihakivet

Pihalaatoitukset tehdään useimmiten päällystekivillä ja joskus betonilaatoilla, materiaalina voi olla myös graniitti tai luonnonkivet. Muurikivet sopivat nimensä mukaisesti erityisen hyvin muurien, tasojen ja kukkapenkkien perustamiseen. Pihakivetys on kestävä, näyttävä ja helppohoitoinen ratkaisu ja se sopii niin pieniin kuin isoihinkin kokonaisuuksiin.

Pihakivetys & käyttökohteet

Pihakivetyksiä voidaan käyttää pihakäytävillä ja ajoväylillä, sisäänkäyntien yhteydessä tai vaikka oleskelualueiden pohjana. Ne sopivat myös parkkialueiksi myös raskaammalle liikenteelle oikeilla kivivalinnoilla. Pihalta löytyy monia pieniä sopivia paikkoja laatoitukselle kuten pelialueet, auto- ja roskakatokset ja vaikka kasvihuoneen lattia.

pihalaatoitus

Pohjatöiden tärkeys

On tärkeää, miltä kivi näyttää, mutta kauneinkaan kivi ei näytä hyvältä, jos se on asennettu hutiloiden. Lisäksi Suomen ilmastossa routiminen on väistämätöntä, joten pihatöiden pohjatyöt on tehtävä tontin maaperä huomioiden. Ammattilainen tekee työn tehokkaasti ja lopputuloksena on kestävä ja kaunis pihakivetys.

Oikean kiven valinta

Meidän kautta saat hankittua pihakivet ja muut tarvittavat materiaalit tai voit ostaa ne myös itse. Autan asiakkaitani mm. kivivalinnoissa ja suosittelen sopivia vaihtoehtoja huomioiden mm. piha, talon tyyli, käyttötarkoitus, hoitotarve ja budjetti. Jos suunnittelet kivetystä, isoa tai pientä, niin soita ja jutellaan lisää.