Ylläpidollä piha pysyy viihtyisänä

Kun olet tehnyt pihastasi viihtyisän, muista huolehtia siitä säännöllisesti, jotta se pysyykin sellaisena. Olemme apuna kaikkina vuodenaikoina. Tässä muutamia yleisimpiä hoitotoimenpiteitä eri asiakkaiden näkökulmasta

Pensaiden ja kuusiaidan leikkaus

Onko orapihlaja-aitasi villiintynyt tai kiertääkö tonttiasi kuusiaita, joka on saavuttanut maksimikorkeutensa jo aikoja sitten? Onko syreeniaidanteen kukinta huono tai onko tuija-aita huonokuntoinen? Onko leikkuut jääneet tekemättä?

Teemme pensasaitojen leikkauksia kertaprojekteina ja jatkuvina ylläpitotöinä. Pensasaidan ensimmäinen leikkuu tehdään lehtipensaiden osalta ensimmäisen tai toisen vuoden aikana taimityypistä riippuen. Havut taas saavat kasvaa rauhassa useamman vuoden ja kasvaa ensin korkeutta. Meiltä onnistuu myös muotoonleikkaus. Toisinaan vanhan ränsistyneen pensasaidan ainoa elvytyskeino on raju nuorennusleikkaus tai jopa alasleikkuu.

Teemme kaikki tarvittavat leikkaukset ammattitaidolla ja saat halutessa leikkaukset kokonaispalveluna, jolloin hoidamme työn, siivoamme jälkemme ja viemme roskat mukanamme.

Puiden leikkaukset/hoito

Puiden hoitaminen tapahtuu yleensä niitä leikkaamalla. Suoritamme kaiken kokoisten ja kaikkien puulajien leikkauksia. Leikkauksilla varmistetaan myös puun kasvaminen kauniisti ja estetään esim. rakennusten vaurioituminen oksistosta. Satoa tuottavilla puilla, kuten omenapuulla, leikkaukset mahdollistavat hyvän sadon, kasvuvoiman oikean kohdistamisen ja puun tukevoittamisen. Meillä on käytössä tarvittaessa nostolava-auto, joten korkeatkaan puut eivät ole ongelma.

Leikkaamme puut teknisesti oikein, oikeaan aikaan ja tarkkailemme puiden kuntoa. Jos puiden leikkaus ei tunnu luontevalta, niin ota yhteyttä Jarmoon.

 

 

 

omenapuu tarvitsee säännöllistä leikkausta
moottorisaha ja puu polttopuiksi

Puiden kaadot

Kun puu roskastaa, on väärässä paikassa, ylisuuri tai pahimmassa tapauksessa on vielä lahoava, niin on viisasta kaataa puu pois. Suoritamme puunkaatoja pitkän kokemuksen turvin ja kaadamme tarvittaessa myös ongelmapuut. Taidamme erityisesti tarkat suorakaadot ja kaadot nostolavaa hyödyntäen. Tulemme katsomaan kohteen ja arvion perusteella annamme työstä tarjouksen. Arviokäynti on maksuton.

Muut pihatyöt

Tähän sisältyy monia eri palveluja, joten kannattaa kertoa tarpeistanne - hyvä ratkaisu löytyy hyvin todennäköisesti. Yleisimpiin palveluihimme kuuluu nurmikon hoito (kalkitus ja lannoitus) ja jatkuvina sopimuksia nurmialueiden leikkaus. Hoidamme lisäksi esimerkiksi kukkapenkkien ja perennamaiden siistimisen rikkaruohoista ja vaikka ilmeen kohotuksen rajauksilla ja kanttauksilla. Toteutamme myös pieniä ja isoja piharakentamisen projekteja, joten kannattaa tutustua myös lisää piharakentamisen palveluihimme.

Pihatöiden asiakkaat

Hoidamme yksityisten koti- ja mökkipihojen lisäksi myös yritysten, taloyhtiöiden, isännöintitoimistojen, kaupunkien ja kuntien toimeksiannosta alueiden edustuskuntoon hoitamisia ja näiden alueiden kaikkia tarvittavia huolto- ja ylläpitotöitä.

Toimialueena Turku ja Turun seutu

Oli pihanhoidon tarve sitten leikkauksia, kaatoja, nurmikon hoitoa tai jotain täysin muuta. Kannattaa kysyä, sillä meiltä löytyy laaja valikoima pihan hoitopalveluja. Päätoimialueemme on Turku ja Turun ympäristökunnat esim. Lieto, Kaarina/Piikkiö, Raisio, Rusko, Naantali/Mesimasku ja Masku. Toimintaperiaatteisiimme kuuluu, että matkakuluja emme veloita vaan projektien laskutus alkaa vasta asiakkaan pihalta.

Jos mielessä ajatuksia pihan hoidon ulkoistuksesta, niin soita ja pyydä tarjous!